Bravarija Putar  
 
 
 
>> početna >> pvc stolarija >> klizne stijene

Sustav podizno / kliznih stijena PremiDoor 88 iz Trocala predstavlja inovativan odgovor na zahtjeve za sve većim, kontinuiranim ostakljenim površinama i što je moguće više otvorenosti prema vanjskom svijetu uz istovremeno ispunjavanje sve strožih zahtjeva za uštedu energije. Kombinacija 5-komornih profila ugradbene dubine 88 mm koje odlikuju visoka stabilnost i izvrsne izolacijske vrijednosti s jedne, i iznimno "vitak", elegantan vizualni dojam s druge strane, spajaju estetiku i štednju energije u harmoničnu cjelinu. PremiDoor 88 redefinira standarde: uz standardnu vrijednost Uf = 1.2 W/(m2K) za profile, s odgovarajućim ostakljenjem, moguće je postići vrijednost propisanu za pasivne kuće od UD = 0.8 W/(m2K), i to kod elemenata visine do 2.9 m i širine 6.5 m.

PreniDoor

Raznolikost dizajna: u rasponu od bijele do vaše omiljene boje. Iako je diskretan, okvir i dalje treba biti "onaj pravi". PremiDoor 88 vam daje dizajnerski potencijal potreban za optimalnu realizaciju svih svojih arhitektonskih ideja. Od kvalitetnih aluminijskih obloga u svim bojama do laminiranja u "čistim" bojama ili privlačnim površinskim teksturama. Bliske nam nijanse iz prirode korištene su za izradu sustava dizajna koji spaja fasadu i boju prozora u skladnu cjelinu.

PremiDoor

PremiDoor 88 klizne stijene vam omogućuju potpuno novi doživljaj stanovanja. Bilo da se radi o domu u prirodi ili o urbanom okruženju - velike staklene površine ukloniti će granice između unutarnjeg i vanjskog svijeta, uz maksimalnu praktičnost otvaranja i zatvaranja, izvrsne izolacijske vrijednosti i vrhunsku estetiku arhitektonske elegancije.

Za više informacija o našim PremiDoor kliznim stijenama pogledajte vezane sadržaje i katalog.


 VEZANI SADRŽAJI

 

 DOWNLOAD

 

 

 MEDIA


početna >>kontakt
PVC stolarija >>prozori i vrata >>klizne stijene >>rolete i grilje
aluminijski program
ostali proizvodi >>čelične konstrukcije >>ograde >>ostalo
reference >>greenline >>štednja energije >>novosti

Buzz Guerrilla

BRAVARIJA PUTAR
Veliki Komor 13a
49251 Mače
tel/fax: +385 49 439 110, GSM: +385 91 592 6668

2016 ©