Bravarija Putar  
 
 
 
>> početna >> pvc stolarija >> prozori i vrata

Zadovoljiti zahtjeve koji se postavljaju pred prozore i vrata u suvremenoj arhitekturi nije nimalo lak zadatak. Prozori su kompliciran dio vanjske ovojnice zgrade i njihov udio u energetskim gubicima je nesrazmjerno visok u odnosu na udio u ukupnoj površini fasade. Bravarija Putar nudi vam PVC prozore i vrata koji ispunjavaju naizgled suprotstavljena očekivanja: visok stupanj stabilnosti, trajnost i izdržljivost, elegantan dizajn, otporni su na sve vremenske uvjete, ali i iznimno energetski učinkoviti i zadovoljavaju najviše ekološke standarde. Uz to, ekonomski su prihvatljivi na izuzetno kompetetivnom hrvatskom tržištu.

PVC prozori i vrata Bravarije Putar po sustavu Trocal razvijeni su tako da omogućuju kupcu spektar proizvoda od osnovnih pvc prozora i vrata, preko onih u boji i atraktivnim dekorima sa strukturom drveta, do sofisticiranih elemenata s aluminijskom oblogom izvana u cijelom nizu zvedbenih varijanti.

Trocal System 76

Prozori i vrata različitih ugradbenih dubina (70, 76 i 88 mm) potpuno su kompatibilni, kako međusobno, tako i s našim sustavima kliznih stijena, roleta i grilja. Dakako, svi profili proizvedeni su zaštićenom Trocalovom greenline bezolovnom tehnologijom.

Više o našim sustavima prozora i vrata pogledajte u dijelu reference i download sekciji.


 VEZANI SADRŽAJI

 

 DOWNLOAD

 

 

 MEDIA


početna >>kontakt
PVC stolarija >>prozori i vrata >>klizne stijene >>rolete i grilje
aluminijski program
ostali proizvodi >>čelične konstrukcije >>ograde >>ostalo
reference >>greenline >>štednja energije >>novosti

Buzz Guerrilla

BRAVARIJA PUTAR
Veliki Komor 13a
49251 Mače
tel/fax: +385 49 439 110, GSM: +385 91 592 6668

2016 ©